Povećanje grudi, to je ono što moje alternative?

Implanti ostaju pristupa ličnosti u oblasti grudi. Međutim, danas, žene u potrazi za više prirodne rezultate. Odgovori na ovo treba, zapravo su se pojavile dve nove strategije: liposukcija i injekcije hijaluronske kiseline. Tokom kongresa IMCAS (Međunarodni Master-kurs na koži) Pariz, predložio je niz metoda koje daju više prirodan rezultat i bolje probleme brzo. Kozmetičke hirurg Olivije Gerbault analizirani na Doctissimo ove tri metode.

Povećanje grudi: liposukcija hirurgija

Povećanje grudi liposukcija hirurgijaDa biste pronašli da je prirodni šarm koji tražite, žene, svakako, može značajno da zavisi od liposukcija (ili lipofiling). Ovaj novi metod se sastoji u popunjavanju grudi uz pomoć sopstvenog masti čoveka. Dr Olivije Gerbault razmatra, šta je tretman vam omogućava da podigne “od jedne do 2 dimenzije”. Dobro, da pomoću injekcije sopstvenog masnog tkiva u gornjem delu tela, onda pacijent će učiniti sve-prirodni rezultat, koji je, svakako će se menjati u zavisnosti od njihove promene sopstvenog tela (povećanje telesne težine ili dobitak). Budite sigurni, ova tehnika ne orientiruюsь u tanke žene, jer oni su, svakako, nije dovoljno masti za preuzimanje. Tako lipofiling pretvara u prvu strategiju povećanja grudi, koji ne koriste strana tela. Međutim, ova praksa nije baš uobičajeno u Španiji, ni u naše susedne zemlje, zbog potencijalne opasnosti. “Francuskog društva plastične hirurgije zapravo upozorio na opasnost od raka dojke. Matične ćelije, presađeno može da poveća rizik od raka, kao i, sada, to je zaista teško da se uverite da je među bista ćelija raka i injekcije nema nikakve veze”, – rekao je Dr Gerbault.

Pored toga, lipo zahteva veliki predajom: to se dešava u velikom broju sednice, kao i svaka injekcija dovodi do hospitalizacije lica (postupak se sprovodi u bloku ram sa opštoj anesteziji). Cena je prilično visoka (od 3.000 evra do 4.000 evra svakoj sednici, a ponekad je Potrebno 2 ili 3 sesije). Konačno, to je karakteristično za grudi, da budu upaljene ili ušiblennыe na 3 ili četiri nedelje nakon postupka. Bez obzira na sve ove nedostatke, Dr Gerbault misli o tome šta lipofiling “će se pojaviti u budućnosti, kada stručnjaci se slažu i organi zdravstvene zaštite, da povuče svoju pažnju. Rezultat bi trebalo da bude više pristupačne u budućnosti“. S obzirom na nespremnost profesionalaca, kao i minimalni postojeće iskustvo, pozivamo Vas da se spreči ovu strategiju do tada, sve dok nema novih rezultata. Povećanje grudi: injekcije hijaluronske kiseline ako je za iskustva liposkulьptura-to je malo, to je čak i više tako da kada je u pitanju grudi poboljšanje pomoću injekcije hijaluronske kiseline. Ovaj postupak se koristi u Španiji, s obzirom da više od 2 godina, kao i da već postoji dokaz da rezultati nisu konačni.

Pored toga, komentar na statejke: liposukcija

Pored toga, komentar na statejke liposukcijaPucnji se održavaju vanbolničku, sa brojnim anestezije. Prednost je to, da je zbog prilagodljivosti nastoяnnый gela, dodatno obezbeđuje prirodni rezultat. Prema medicine, rizici “praktično nepostojeće”. “U isto vreme nije imao priliku da pokaže opasnost kancerogeneza sa hijaluronske kiseline”, – kaže Olivije Gerbault. Međutim, loša strana ovog postupka je da to može da spreči otkrivanje ćelija raka dojke tokom mamograma: “gel-to je mat i može kamuflaža ranim rakov na mammografiю”, – objašnjava dr Gerbault. “Kao posledica toga, mi ne nudimo ovaj način za žene sa elementima opasnosti”, – zaključuje on. Povećanje grudi: ugradnja implantata u paketu, pozicioniranje povećanje grudi i dalje biti jaka vrednosti, “predstavljaju 99.9% dojke javlja se u Francuskoj,” drži u umu dr Gerbault. Prednost ovog metoda je da danas ima dovoljno iskustva (početni implantata datiraju iz 50-ih), da shvate da ne predstavljaju velikoj opasnosti. Inovacija je već omogućava stavi implantantы sa rezultatom svaki put višak prirodno.

Pre nego što se mora redovno da se menja proteza (svake decenije), “danas, nema potrebe da se promeni proteza, tako metodično. Menjaju se samo ako postoje komplikacije”, – kaže lekar. Pored toga, žene koje se odluče implantata dojke, sada se nalaze proizvodi koje je mnogo manje vidljivi, da je malo verovatno da korobitь. Iz tog razloga metode u pitanju povećanje grudi dolaze. Dame, koji ne žele da im se ugrađuju međunarodnim organima, oni bi mogli da razmotre nove strategije (kao što su liposukcija i injekcije hijaluronske kiseline). Međutim, mi još uvek ne previše iskustva sa ovim pristupima. U svakom slučaju, podsećamo vas, da je najefikasnije sredstvo informisanja je savetovanje sa specijalistom koji će vam dati “pravu kliničke strategiju i presurgical analize”. Dr Gerbault preporučuje žena, da je želja implantata, da oni “ne oklevajte brojnim lekarima”. Uspeh operacije će zavisiti od veze, kao i dijalog sa njim. Takođe upozorava o fantazijama, imaju ogroman gornjeg dela tela: “morate biti oprezni sa grudi glomazan. Mi treba da mislimo o budućim trudnoća, promene tela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *